donderdag 4 februari 2016

Penne met geitenkaas en spekjes

Een combinatie die superlekker is op een stokbroodje is ook superlekker op een pasta!
Trust me!!!...
 
Voor 2 personen
 
300gr penne
8 schijfjes ontbijtspek
Halve appel
2 lenteuitjes
1 doosje zachte geitenkaas
peper
zout
currypoeder
 
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water.
Snij het ontbijtspek in dunne reepjes en bak aan in een pan.
Snij de lenteuitjes in dunne ringen en hou een handvol ringen opzij.
Voeg de lenteuitjes bij het spek.
Snij de appel in kleine blokjes en voeg toe aan het spek en laat stoven totdat de appel zacht wordt.
Laat de geitenkaas smelten in de pan op een laag vuur.
Voeg ongeveer 100ml van het kookvocht van de pasta toe aan de saus zodat je een losse saus verkrijgt.
Kruid de saus met peper, zout en currypoeder en voeg de pasta toe.
Werk af met de lenteui ringen.
Smakelijk!
 
 

2 opmerkingen: