dinsdag 8 maart 2016

Indische curry met rijst

Voor 2 personen
 
250gr kipfilet, in blokjes
1 ui, in ringen
1 paprika, in hapklare stukken...

Handvol verse spinazie
1 blik gepelde tomaten
2 eetlepels indische milde curry pasta (verkrijgbaar bij Delhaize)
2 eetlepels yoghurt
peper
zout
currypoeder
honing
olie
 
Verhit de olie in een wok.
Bak de stukken kip, ui en paprika aan totdat de kip goudbruin is.
Kruid met peper, zout en currypoeder.
Voeg de curry pasta toe en laat 1 minuut meestoven.
Bevochtig met het blik gepelde tomaten en voeg dezelfde hoeveelheid water toe (vul het blik van de gepelde tomaten met water en voeg toe).
Voeg de spinazie op en laat 10 minuten stoven.
Voeg daarna de yoghurt toe en kruid bij met peper, zout en honing.
Serveer met basmati rijst en naanbrood
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen