dinsdag 5 september 2017

Pasta met aubergine en salami

Snel, simpel en gemakkelijk!

Nodig voor 4 personen

300gr penne
1 aubergine
1 ui
100gr salami
1 blikje tomatenpuree
Kruiden: Tijm, knoflookpoeder, zout, peper, cayennepeper
100gr kerstomaten
handvol rucola
parmezaanse kaas
olie

Hoe?

Kook de pasta in gezouten water. Giet de pasta en en bewaar wat kookwater van de pasta.
Schil de aubergine en snij in stukjes.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aubergine aan.
Snij de ui in schijfjes en voeg toe aan de aubergine.
Snij ook de salami in dunne reepjes en voeg ook toe. Bak tesamen goed aan.
Kruid met de bovenstaande kruiden.
Voeg daarna de tomatenpuree aan en roer goed om.
Doe vervolgens het kookwater van de pasta erbij en laat kort inkoken.
Voeg de pasta toe.
Snij de kerstomaten in tweeën en verdeel over de pasta samen met de rucola en parmezaanse kaas.
Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten