vrijdag 11 december 2015

Framboos-yoghurt cupcakes met cream cheese frosting


Sorrysorrysorry, maar het leven met 2 kindjes onder de 3 jaar is DRUK!
Na de zwangerschapsmisselijkheid kwam de vermoeidheid
Maar toch:

Tussen de pampers en flesjes door:

Framboos-yoghurt cupcakes met cream cheese frosting

Voor 12 cupcakes
200gr bloem...
150gr suiker
1 theelepel bakpoeder
snufje zout
150ml yoghurt
60ml plantaardige olie
50m melk
1 ei
100gr diepvries frambozen

100gr boter
100gr roomkaas
50gr bloemsuiker
frambozen
speculaaskruimels
- Meng de droge ingredienten (bloem, suiker, bakpoeder, zout) onder elkaar en voeg de natte ingredienten (olie, melk, yoghurt, ei) toe.
- Spatel de diepvriesframbozen eronder
- Verdeel het mengsel in een muffin tray en bak in een voorverwarmde oven, 180C voor 20 minuten.
- Laat afkoelen.
Voor de frosting:
- Klop de boter mals met de suiker
- Voeg de roomkaas toe en meng kort
- Verdeel over de afgekoelde cupcakes
- Versier met verse framboos en speculaaskruimels

 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen