dinsdag 1 maart 2016

Couscous met rode biet en zalm

Roze eten, daar word je vrolijk van!
 
Voor 2 personen
 
2 stukken van 125gr zalm
200gr couscous
100gr rode biet, gaar gestoomd
1 appel
3 lente uitjes
50gr zachte geitenkaas
peper
zout
olijfolie
 
Gaar de couscous in kokend,lichtgezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
Snij de rode biet en appel in kleine blokjes. Snij de lenteui in ringetjes.
Als de couscous gaar is, giet je hem af en doe direct in een mengkom samen met de rode biet, appel en lenteui. Dit voorkomt dat de couscous gaat samenplakken.
Kruid met peper, zout en goede scheut olijfolie.
Voeg als de couscous is afgekoeld de geitenkaas in kleine stukjes toe en schep om.
Bak de zalm in olijfolie en kruid met peper en zout.
Serveer met de couscous
Smakelijk!
 
 

1 opmerking:

  1. Speciale combinatie maar los is alles lekker dus samen misschien ook. Ik zal hem onthouden (voor als mijn "ik-eet-geen-bieten-vriendje er eens niet is)

    BeantwoordenVerwijderen