Wraptaart bolognaise

Deze lekkere wraptaart maak je met een snelle bolognaise-saus en heel veel mozzarella! 
Niet goed voor de lijn maar weer heel lekker! 

Voor 4 personen 
200gr gemengd gehakt 
1 rode paprika
1 grote wortel
1 ui
1/2de courgette
teentje knoflook
blikje tomatenpuree
600ml passata
olie
Italiaanse kruiden
scheutje balsamico azijn

200gr gemalen mozzarella 
30gr pijnboompitten
handvol basilicum blaadjes
50gr gemalen kaas
5 grote tortilla's 

Hoe? 
Begin met het maken van de bolognaise-saus. 
Verhit wat olie in een pan en bak het gehakt aan. 
Snij vervolgens alle groenten in kleine blokjes en voeg deze toe aan het gehakt.
Laat alles kort aanstoven en kruid vervolgens met de Italiaanse kruiden en het geplet teentje knoflook.
Voeg de tomatenpuree toe, en vervolgens de passata. 
Laat kort pruttelen en werk af met een scheutje balsamico azijn. 

Verhit de oven op 210°C. 
Neem een bakplaat en bedek met bakpapier.
Leg de eerste tortilla op de bodem en verspreid vervolgens een deel van je saus hierover. 
Beleg dan met gemalen mozzarella, bestrooi met pijnboompitten en basilicum blaadjes.
Bedek met een volgende tortilla en herhaal het hele proces.
Als laatste komt een tortilla die je bestrooit met de gemalen kaas. 
Zet de wraptaart voor ongeveer 20 minuten in de oven. 
Laat kort afkoelen en serveer met een eenvoudig slaatje!  


Reacties